2021-01-14 12:14:55• hírek • közlemény

Újabb csoportot hoznak létre a Fehér Szerecsen bölcsődében

Újabb szatmárnémeti bölcsődében nyílik lehetőség több gyermek befogadására, miután a 17-es lakónegyedbeli Fehér Szerecsenben újabb csoport számára lett megfelelő terem kialakítva, amelyben január 18-tól egy 15 fős alakulat tölti a napjait.

„A gyermekeink megfelelő oktatása a jövőnk garanciája. A pandémia idején is fontosnak tartottuk, hogy az egészségügyi és biztonsági előírások betartásával megnyissuk a bölcsődéinket, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy dadát fogadjon, a családok nagy részében pedig mindkét szülőnek munkahelye van. Tisztában vagyunk azzal, hogy még mindig van igény újabb csoportokra. Jelenleg 19 általunk működtetett csoport működik, de a Szociális Igazgatósággal közösen tovább folytatjuk az ilyen jellegű beruházásainkat, és az újabb csoportok kialakítását” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.


Az igazgatóságot vezető Adrian Balaj kifejtette, egyelőre nem tudtak minden kérelmet pozitívan elbírálni, éppen ezért az elbíráláskor figyelembe vették azt is, hogy a szülőknek milyen lehetőségeik vannak a gyerekek elhelyezésére. Ugyanakkor a következő időszakban javulni fog ez a helyzet, hiszen az eddigi 9 helyett 15 fős csoportok is működhetnek majd, a felszabadult helyekre pedig a legnagyobb pontszámmal jelentkezők gyerekeit veszik fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: